Välkommen till oss!

Våra kunder som vi jobbar med är allt från stora företag till privata kunder med mindre servicearbeten.

Kvaliteten märks i vårt bemötande
. Omsorgen om våra kunders önskemål är grunden i vårt kvalitetstänk. Dokumentation och egenkontroll kopplat till QiM´s ledningssystem ger en god struktur för att följa arbetet från ax till limpa. Men det är i det levande mötet som vi lyhört vinnlägger oss om att hitta fram till önskat resultat

Några exempel på verksamheter vi arbetar i.
Industri, Processindustri, Byggföretag stora som små, Kommun och Landsting, Fastighetsbolag, Privata kunder, Vitvaruservice, Storkök, Privat, Data, Tele, Passage och Brandlarm.

Kontakta oss så berättar vi mer

Information & nyheter

Nytt Hotell Halmstad

Vi skall tillsammans med Serneke bygga hotell med cirka 240 rum, som inkluderar konferensanläggning, restaurang, lounge, takterass och underliggande garage, blir en 14-våningsbyggnad vid kv. Kilot i centrala Halmstad intill den nya regionbussterminalen.

Hallands Konstmuseum om och tillbyggnad

I samband med om och tillbyggnaden av konstmuseet i Halmstad skall vi utföra elinstallationerna detta gör vi tillsammans med Wästbygg.

Kv Bacchus Hus 1 & Garage, Falkenberg

Nybyggnation av flerbostadshus med 35 bostadsrätter i 7 plan och ombyggnation i gamla höglagret till garage tillsammans med PH Bygg. Beställare Forsen AB

Nybyggnad av affärsflygterminal Landvetter

Vi skall tillsammans med Tuve Bygg bygga en ny terminal för affärsflyg på Landvetter där vi skall utföra elinstallationerna.

Klåva nybyggnation av BmSS boende

Åt Göteborgs Stad skall vi tillsammans med Tuve Bygg uppföra ett nytt BmSS boende med sex lägenheter i två plan med allmänutrymmen och administrativa delar i Hovås.

Brf. Skrea Kyrkbacke 8st Radhus

Vi skall utföra elinstallationerna när Brf. Skrea Kyrkbacke skall uppföra 8st nya radhus på Brune Kulle i Skrea, Falkenberg.

Kontakt

Falkenbergs Elinstallation AB

Kvekatorpsvägen 23
311 32 Falkenberg

Tel 0346-71 82 50
E-mail: info@falkenbergsel.se
E-mail order: order@falkenbergsel.se

INTEGRITETSPOLICY
Kreera web&design